Aparat dentar invizibil INCOGNITO(lingual, din aur) - Dentotal Clinic

Servicii stomatologice Dentotal Clinic

Aparat dentar invizibil INCOGNITO(lingual, din aur)

incognitoV-aţi dorit întotdeauna să vă rezolvaţi problemele ortodontice, să aveţi dinţi sănătoşi şi frumos aliniaţi dar în acelaşi timp şi un zâmbet impecabil? Aţi renunţat de multe ori la această dorinţă gândindu-vă că un aparat dentar inestetic v-ar putea afecta încrederea în sine şi compromite viaţa socială? Incognito vine în ajutorul dumneavoastră îmbunătăţindu-vă imaginea în mod discret şi într-o perioadă scurtă de timp, fără ca cei din jur să ghicească care este secretul zâmbetului dumneavoastră perfect şi ce se ascunde în spatele lui.

Incognito este un aparat dentar invizibil,fix, ultra modern, situat pe faţa linguală a dinților. Actualmente, 80% din tratamentele ortodontice pe plan mondial sunt rezolvate cu ajutorul acestui aparat.

Tehnica linguală este recomandată copiilor începând cu vârsta de 12 ani, adolescenţilor şi în mod special persoanelor adulte cu o viaţă profesională şi socială activă care îşi doresc rezolvarea problemelor ortodontice fără sa fie jenaţi că poartă un aparat dentar.

Tratamentele ortodontice prin tehnica Incognito se adresează oricăror probleme de aliniere dentară ( înghesuiri sau spaţieri ) şi mai ales problemelor de ocluzie (mușcătura) – ocluzie adâncă acoperită, ocluzie inversă.

Aparatele ortodontice invizibile Incognito sunt personalizate, fiind create printr-o tehnologie avansată CAD-CAM, ce presupune scanarea şi analiza computerizată a suprafețelor dentare în laboratorul din Germania al companiei producătoare. Montarea acestor aparate este realizată numai de către medici specialişti ortodonţi acreditaţi de către Dr. Dirck Wiechmann (creatorul acestui aparat).

Avantajele unui aparat dentar invizibil Incognito

incognito

Invizibil dar vizibil mai avantajos

Comparativ cu aparatele ortodontice fixe clasice, Incognito mai prezintă şi alte avantaje:

  • reduce riscul alergiilor, fiind confecţionat dintr-un aliaj de aur de înaltă puritate (recomandat persoanelor alergice la nichel)
  • ocupă extrem de puţin din spaţiul destinat limbii şi nu o răneşte deoarece bracket-urile  personalizate din aur sunt foarte subţiri. Astfel mişcările limbii în timpul masticaţiei şi al dicţiei nu sunt împiedicate.
  • reduce riscul apariţiei cariilor deoarece faţa linguală pe care se montează aparatul este mult mai rezistentă la cariile dentare ( datorită salivei care curăţă permanent această suprafaţă)
  • nu modifică forma şi conturul buzelor
  • rezultate garantate și rapide datorită faptului că aparatul este personalizat iar bracket-urile au o adeziune crescută la dinţi. După prima lună de tratament rezultatele sunt vizibile şi percepute de pacient în oglindă, spre deosebire de tehnica clasică vestibulară în care pacientul sesizează mai greu îmbunătăţirile