Despre noi - Dentotal Clinic

Despre noi

Clinica DENTOTAL s-a lansat pe piața stomatologică în anul 1990, fiind întemeiată și condusă de medicul primar stomatolog Dr. Anghel Dogariu, alături de ceilalți patru medici stomatologi din familia sa. Actualmente, echipa DENTOTAL s-a extins și, datorită experienței acumulate de-a lungul a 2 generații, pasiunii și profesionalismului, fiecare pacient beneficiază de servicii stomatologice de cea mai bună calitate.

 

Calitate garantată

Clinica este situata într-un sediu ultramodern din zona Piața Unirii (Bd. Mircea Vodă).

Fiind susținută de una dintre firmele de vârf  din industria importurilor și distribuției de materiale stomatologice (Dentotal Protect), clinica este dotată cu:

  • Aparate stomatologice Stern Weber de ultimă generație, ergonomice și confortabile pentru pacienți.
  • Echipament de sterilizare de maximă de siguranță, materiale stomatologice de la cei mai renumiți producători mondiali.
  • Tehnologie de ultimă generație, astfel reprezentăm garanția unui tratament relaxant și fără durere.

Colaborând cu cele mai renumite laboratoare din țară și străinătate vă putem oferi cele mai moderne restaurări protetice posibile.

Tratament

Grija pentru fiecare pacient este principala noastră preocupare.

Tratăm pacienții ca membrii ai familiei noastre, cu înțelegere și respect, acordând oricând timpul necesar pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de sănătatea orală și împreună alegem soluția optimă de tratament.

Prioritare sunt prevenirea, menținerea și îmbunătățirea sănătății orale a pacienților noștri într-un mediu modern, confortabil și relaxant. Gama de servicii este adaptată tuturor segmentelor noastre de pacienți.

Interesul nostru major este să vă furnizăm cele mai moderne tehnici, cât mai puțin invazive, lipsite de durere și lucrări de durată.

Zâmbetul și sănătatea ta orală sunt pasiunea noastră de două generații.

 

Relația cu pacientul

Sperăm ca fiecare vizita a dvs la cabinetul stomatologic să fie o experiență cât mai plăcută. Vă invităm să ne puneți cât mai multe întrebări legate de actul medical. Numai o bună comunicare medic-pacient poate duce la construirea unei relații de lungă durată așa cum de altfel am și reușit până acum de două generații.

Dorim ca fiecare pacient care ne trece pragul să se întoarcă cu încredere la noi.

În cei 23 de ani de activitate, fiind medici dar și oameni în același timp, am reușit să construim o reputație bazată pe seriozitate, profesionalism, grija pentru confortul, siguranța și sănătatea orală a pacienților. Garantând calitatea serviciilor oferite ne-am construit o carte de vizită prin câștigarea încrederii și loialității multor pacienți.