Termeni și condiții - Dentotal Clinic

Termeni și condiții

Clinca stomatologică Dentotal Clinic a realizat site-ul dentotalclinic.ro pentru a facilita clienților accesul la informații din domeniul stomatologic și pentru a înlesni accesul acestora la serviciile oferite.

Scopul clinicii noastre e acela de a oferi calitate și profesionalism la prețuri accesibile,  respect și comunicare, discreție și responsabilitate, toate în condiții de deplină siguranță, igienă și confort maxim, beneficiind de aparatură și materiale ultramoderne.

Programarea on-line:

După completarea câmpurilor obligatorii și trimiterea programării on-line, clientul va fi sunat de către unul dintre angajații clinicii pentru a se stabili ziua și ora exactă a programării (aleasă pe baza orelor preferențiale). În momentul prezentării pacientului la cabinet, acesta va completa o fișă. Datele personale prezentate în fișă sunt confidențiale și nu pot fi folosite în alt scop decât ca puncte de reper de către medic în tratamentele stomatologice aplicate.

Prin completarea fișei, pacientul acceptă Clinica Dentotal ca îndrumator pentru o igienă orală desăvârșită și un zâmbet mai frumos și mai luminos.

GDPR