GC Dry Mouth Gel, Tooth Mousse și MI Paste Plus - Dentotal Clinic

Blog Section

GC Dry Mouth Gel, Tooth Mousse și MI Paste Plus

GC Dry Mouth Gel, Tooth Mousse și MI Paste  Plus

Gură uscată, sensibilitate, eroziune și abraziunea smalțului – aceste simptome pot produce disconfort și vă pot expune dinții la riscul apariției cariilor. Vești bune: GC Europevă oferă trei produse excepționale care vor înlătura disconfortul și vă vor proteja dinții, 24 de ore pe zi.
Dacă vreodată v-ați plâns de

  • gură uscată
  • dificultate la înghițire sau la vorbire
  • gust rău sau respirație urât mirositoare

sau ați observat

  • cratere sau formațiuni de placă bacteriană pe limbă
  • acumulare mai rapidă a plăcii bacteriene
  • dinți extrem de sensibili
  • o rată crescută de apariție a cariilor sau a eroziunilor

este posibil ca saliva dumneavoastră să fie motivul. Dacă nu este echilibrată din punct de vedere mineral, saliva nu vă poate proteja dinții în mod corect. Un flux redus de salivă nu va mențineumiditatea plăcută a cavității orale și nu va permite papilelor gustative să funcționeze adecvat.

Suficient pentru a face pe oricine să zâmbească.

GC Europe vă poate ajuta – cu Dry Mouth Gel, Tooth Mousse și MI Paste Plus. Fiecare conceput special pentru simptomele dumneavoastră,  aceste  produse  menñin  confortul  cavității orale și vă protejează dinții – zi de zi .
Dry Mouth Gel, Tooth Mousse și MI Paste Plus redau confortul zâmbetului. Și ajută la menținerea sănătății dinților dumneavoastră. Dar sunt disponibile doar prin stomatologul dumneavoastră. Întrebați-vă stomatologul care produs este adecvat pentru dumneavoastră.

24 Ore de Confort și Protecție

Cavitate orală uscată? Dinți sensibili? Smalț demineralizat? GC poate ajuta la ameliorarea acestor simptome cu ajutorul produselor ce au la bază proteine naturale din lapte. În plus, gura și dinții se vor împrospăta și vor arăta mai bine, ajutându-vă să zâmbiți cu încredere.